Eu ma despart de multi dintre cei care au postat opiniile lor contrare cu privire la actele astea biometrice.
Parerea mea este ca nu exista nici un motiv pentru care sa avem asemenea acte si ca ar trebui foarte curand sa gasim modalitati sa aducem statul cu picioarele pe pamant si sa tragem niste linii de demarcatie intre drepturile noastre pe care nu ni le da statul ci ne nastem cu ele si obligatiile pe care putem accepta ca le avem pentru a nu trai in anarhie.
Primul pas ar fi mentionarea in constitutie a faptului ca Dumnezeu ne da drepturile, la fel cum este in declaratia de independenta a SUA...pe care unii au facut-o ascunsa foarte rapid si despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca acum.
In rest ... complacerea asta in inactiune si bascalia, chiar daca par amuzante uneori si sunt fenomene specifice internetului, nu vor intari spiritual pe nici unul din noi.
Eu asa cred, ca la fel face si betivul, incepe cu un pahar in plus, se crede stapan pe el si crede ca el niciodata nu ar face anumite compromisuri. Ce urmeaza stiti toti, cei care ati avut voi insiva probleme sau aveti pe cineva in familie sau un cunoscut care aluneca pe panta asta. Sa nu ne credem mai tari decat suntem.