View Single Post
Vechi 24.11.2013, 20:44:11
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ba tocmai că noi suntem speciali, cununa Creației, singurii făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.
Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Bravo, ai pus punctul pe i.
Suntem speciali si tocmai in acest sens e adevarat geocentrismul : in sensul ca suntem speciali, NU neaparat in sensul fizic.
Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Sau cu alte cuvinte, daca spun ca mama mea e centrul vietii mele, ma refer la valoarea si importanta ei pentru mine.
Acesta este singurul sens profund si autentic.
Eu sunt de acord si sper ca si voi ati inteles ce am vrut sa spun. In rest, sa filozofam despre motivele pentru care nu l-a asezat Dumnezeu in centru, fireste ca o putem face...dar daca l-a asezat in centru ? :) Asa si cu Ken Miller stie el ce nu stia Dumnezeu.Altul, Ayala spune ca sigur Dumnezeu nu are treaba cu creatia ca altfel nu ar mai fi atatea lucruri rele in lume. De parca un dumnezeu care e surd si orb e mai bun decat unul care se amesteca. Din nou, teologie de recycle bin. Exista pe youtube o dezbatere F. Ayala - W. L. Craig in care unul vorbeste pertinent iar celalalt bate campii dar o face intr-un mod pervers incercand sa-i faca pe oameni sa empatizeze cu ideile lui.
Reply With Quote