1. cred ca ai sarit ultima postare de pe pagina precedenta.
Dar tin sa-ti aduc aminte ca pentru a oferi un contr-argument, trebuie sa oferi un argument, nu falsuri mizerabile, idei preconcepute, teorii conspirationsite si alte prostii.
TI-am dat si exemplu in acest sens si credeam ca ai inteles.
Daca ocazional mai arat ca dai copy/ponta pe negandite la minciuni, dezinformari si altele asemenea, nu inseamna ca o sa ma apuc sa pierd ore pentru a arata ca fiecare prostie care tie ti-a luat cateva secunde sa o reproduci, este cu adevarat o prostie.
Nu de alta, dar nici la ce ti-am aratat pana acum n-ai avut binevointa sa recunosti ca erai la furat si sa-mi multumesti pentru timpul pierdut, ci doar ai tacut ca pestele.
2. e fain sa faci pe eroul cand "a fi impotriva" se rezuma doar la vorbareala de care e deja plin Internetul.
Aici din pacate cred ca e de vina par. Amfilohie, care a setat aici un standard aberant, stia lumea ca era suficient sa spui cuvantul "mason" si o ora doua sau mai mult nu se mai oprea din vorbit despre asta.
La inceput cand nu prea era Internet si nici prea multa literatura pe tema asta, era curios, interesant, aplombul parintelui dadeai si un farmec aparte povestii, pe urma chestia a devenit amuzament si de la amuzament la plictiseala e doar un pas, pentru ca desi vorbaria despre subiect nu se opreste, nici masoneria nu da semne ca ar fi macar deranjata de reclama asta gratuita.
Din pacate pentru mintile mai "usurele" asta a devenit un fel de standard de virtute internautica si lupta, si da-i..cu dusmanul imaginar ca pentru ala real nici macar nu existi.
Last edited by AlinB; 25.11.2013 at 14:09:10.
|