Prima intrebare este daca acele somnifere pe care le ia au fost prescrise de un medic sau nu? Si daca este supravegheat de vreun doctor modul in care le ia?
Pt ca este foarte periculos sa ia calmante, asa, de capul ei, fara sa ii fi fost prescrise (si supravegheat de un doctor)! Se poate ajunge la situatii tragice.
De aceea felul in care ai putea tu s-o ajuti ar fi sa o convingi sa mearga la un medic care sa ia cunostiinta de toate aceste lucruri pe care le descrii tu aici, sa o vada, sa stea de vorba cu ea, sa ii afle suferinta, sa verifice ce calmante ia si sa ii dea tratamentul care trebuie ca sa o ajute
Citat:
În prealabil postat de Carine
anxietatea ei este asa de mare cand se gandeste la probleme ca nu poate suporta asta,
Alteori ia un fel de somnifere ca sa doarma, sa nu se mai gandeasca.
Mai demult, dupa ce s-a certat cu tatal meu (i-a facut scandal ca a interpretat comportamentul lui ca pe o lipsa de apreciere pentru ea, desi nu cred ca era asa) si a luat atatea calmante ca se clatina...
mi se pare ca-si face mult rau si singura,
interpreteaza ca toata lumea are ceva cu ea
|
A doua intrebare este daca tu crezi ca ai putea sa vorbesti eficient cu ea ref la suferinta ei, atata timp cat tu nu poti sa iti gestionezi suferinta ta ref la ea?
Oare nu ar fi mai firesc si eficient sa vorbesti intai cu tine insati si sa iti dai un sfat eficient tie, referitor la suferinta ta legata de ea?
Caci atunci cand te vei cunoaste tu pe tine si vei invata cum sa iti stapanesti/gestionezi tu gandurile, starile interioare, anxietatea ta, trairile emotiilor tale (ref la ea), abea atunci vei avea potentiale sfaturi pt ea.
Citat:
În prealabil postat de Carine
Eu imi dau seama ce mult sufera, ca tocmai d-aia insistam sa vorbesc cu ea,
|