Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Pavel Corut nu a fost cadru de securitate (si chiar daca ar fi fost nu as aveea nici o problema din cauza asta- toti ofiterii si subofiterii de securitate din perioada 1964-1989 si-au servit tara si poporul roman, pe linia muncii informative), ci a lucrat la "Directia de Informatii a Armatei"", condusa de viceamiralul Stefan Dinu.
Din pacate am vazut ca si Pavel Corut aluneca spre chestiuni "senzationale"", "paranormale"", ëzoterice"", ceea ce nu corespunde cu seriozitatea si retinerea de care ar trebui sa dea dovada, ca si fost lucrator in domeniul informatiilor.
|
Asta-i din ciclul, nu era cetatean sovietic, era rus.
Nu conteaza unde si-a desfasurat activitatea respectivul, pentru mine nici macar nu conteaza ce a facut sau ce n-a facut dar... :
Daca tu nu observi ca toate farurile astea calauzitoare urmeaza acelasi tipar dracesc in care fac un terci furand idei din cat mai multe credinte si ti le servesc cu lingurita inmuiata in credinta ta proprie, eu nu am cum sa te ajut.
Cand auzi cum Iisus vorbeste in evanghelia cutare ascunsa de Constantin despre " Mama Pamant ", cand auzi ca da, in Biblie scrie ca e rau sa faci spiritism dar daca suntem contactati de spirite "evoluate "

atunci e bine sa fim atenti, cand auzi ca pana si Iisus Hristos pe care noi il credem Dumnezeu intrupat a fost un om " evoluat " si multe alte dracovenii de genul asta, e clar ca oamenii aia cauta adevarul si doar adevarul. Pacat ca nu suntem noi asa de "evoluati " sa intelegem asta.
Adica fiecare dintre noi stie ca el e destul de "evoluat" da restu e niste prosti.