Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai asta era si sensul la povestea aia de adormit prostimea, cu "cronovizorul", ca pana la urma acolo s-a ajuns, atac la adresa crestinismului, si la cei "saracuti cu neuronul" prinde, chit ca e plina de nonsesuri, adica mai intai zic ca treaba aia nu poate modifica trecutul, nu te poti intoarce in trecut si imediat dupa ca suntem intr-un prezent modificat printr-o interventie in trecut, ca au vrut sa vada inceputurile umantitarii chit ca aparatul functiona cu introducerea unor date exact nu cu comanda vocala si au primit imagini cu niste primitivi intr-o piata cu un bou (probabil stramosul celor doi boi care faceau emisiunea) si de aici au dedus ca suntem o colonie extrateresta - pai atunci inceputul nu trebuia sa fie debarcarea?
|
Marele expert Codrin spune la un moment dat ce s-ar fi putut vedea daca ar fi mers si mai inapoi un timp. La un moment dat chiar spune ceva de genul " eu cred si stiu ca si tu crezi ( adica strainu crede ) ca suntem o colonie penala." Si arata si o ilustratie "cronovizoare" de prin cartile lui in care apare si "bomba atomica" de la Sodoma si Gomora si cred ca si momentul "debarcarii".
E si o parte buna in toata chestia asta, cand vezi ca un ateist din asta de internet ne spune ca credinta in moastele sfintilor e o tampenie si probabil sunt doar niste "oase incarcate energetic", ajungi sa-i iubesti pe astia care apar la tv.
Mie imi place Oreste atunci cand zambeste complice si ne spune ca anumite lucruri pot fi patrunse doar de initiati, nu-s pentru muritorii de rand. Atunci inteleg ca el de fapt face emisiune doar pentru mine.