Citat:
În prealabil postat de Barsaumas
Citeste parerea lui Vasile cel Mare despre felul in care apar broastele. E de tot risul, recunoaste. Faptul ca poti citi asta, in sec. icsicsi, denota ca sunt pastrate, logic. Doar nu o sa poti citi ceva inexistent.
|
Am mai scris de cateva ori despre subiectul asta. Ba chiar era argumentul folosit de mine fata de cei ce sustineau geocentrismul (ca soarele se invarte in jurul pamantului) pe forum si care citau din sfinti.
O sa repet ce am scris, sfintii foloseau si date din stiinta acelor vremi, dar precizau ca e ce spun invatatii din timpul lor, nu invatatura crestina sau talcuirea Scripturii. Chiar din Sfantul Vasile am dat citat in care spune de invatatura inteleptilor acelui timp.
Aici nu e vorba de ce au spus sfintii, ci de un capitol din Scriptura, Facerea. In plus este si talcuirea sfintilor, retine te rog partea cu "in plus". Cei ce sustin evolutionismul teist spun ca Facerea nu e adevarata, pentur ca nu se potrivetse cu evolutionismul. Aici ma refer la cei ce au inventat evolutionismul teist, nu la credinciosii care ii cred pe ei.