Cred ca va uitati prea mult la serialul Supernatural si ati ajuns sa il "traiti"... am trecut si eu prin faza asta la un moment dat, si era de la filme "prea de tot".
Episoade de supernatural e posibil sa fi avut multi si nici a nu ne fi dat seama de asta. Eu am patit-o pe la 14 sau 15 ani. Inca nu stiu exact ce era cu omul acela, dar presupun ca era posedat de ceva (vorbea doua limbi deodata, una cred ca era engleza si cealalta habar nu am ce, ca nu semana cu nimic ce stiu - ca si cum as vorbi eu si ar vorbi cineva cu exact aceeasi voce peste mine-), avea ochii rosii (asta se poate explica prin lentile de contact), avea gheare (se poate explica prin unghii false...poate), si pe de-asupra mai era si albinos tipul. Ceea ce mi-a atras atentia a fost faptul ca vorbea doua limbri deodata, din care singurul lucru care se intelegea era "Satan" - de unde am tras concluzia ca era posedat- ca, fiind in mijlocul strazii, masinile nu il puteau claxona (la unele masini se vedea clar cum soferul apasa claxonul, dar nu iesea nici un sunet, si faptul ca pe cuplul care era in fata noastra, la vreo 3 metrii i-a zgariat pe umar (tipul isi facuseloc intre mine si prietena cu care eram atunci ca sa treaca; nu ne-a facut nimic), iar telefoanele nu mergeau (a incercat baiatul din cuplul din fata noastra sa sune la politie, si mai incercat un batranel, nici unul nu a reusit sa sune), iar din greseala (sau i-a trimis Dumnezeu) a aparut o duba de jandarmi, care a fost oprita de batranel si i-a zis echipajului ce s-a intamplat si i l-a artat pe om, iar cand l-au luat echipajul la intrebari, tipul era absolut normal: nu mai avea ochi rosii, nu ma avea gheaa si vorbea romana.
Asta sincer m-a marcat, si desi au trecut aproximativ 8-9 ani de-atunci inca n-am reusit sa uit intamplarea, si mi-o amintesc cu exactitate. Imi amintesc pana si cum era impracat tipul acela.
Scuzati greselile gramaticale sau lipsele de litere daca am.
Last edited by Corinusha; 28.11.2013 at 08:58:02.
|