View Single Post
Vechi 28.11.2013, 11:39:47
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Comparatii aiurea, fara nici o baza reala.

Binenteles ca nu, dar daca stai impreuna, ele sunt 99,9% inevitabile.

Din pacate oamenii se rusineaza mai mult de ochii lumii decat de Dumnezeu, dar au totusi pretentia ca Dumnezeu sa-i ajute, sa-i binecuvinteze..

Pai doi oameni, 2400ron, nu?
Si la nunta se iese in profit, corect?
Deci e suficient sa faci un imprumut pe 5 ani sa zicem, si ii dai pe toti inapoi in cateva saptamani.
Poftim.
E atat de usor de vorbit...
Esti casatorit Alin? Ai trecut prin fazele astea?

Uite noi am asteptat doi ani si ceva pana am facut nunta pentru ca n-aveam nici o sansa sa facem imprumut la banca pentru ca sotul deja avea un credit la banca iar eu lucram de 3 luni de zile, deci nexa imprumut. Si parintii n-aveau de unde sa ne dea atatia bani, pentru ca nici unul din noi nu suntem copii de bogatani; din 3 pensii si un salar amarat cu ce poti sa-ti ajuti copiii (aici ma refer la cei 4 parinti), cand mai ai si tu de platit facturi si mai trebuie sa mai si mananci...

Nu e vorba de rusinare de ochii lumii, e vorba de a face ceva si pentru saracii parinti care au visat clipa asta de cand ne-au adus pe lume. Ca nu mi-e mie rusine de oameni, dar macar atata putem face si noi pentru parinti, nu?

Oricum n-am avut o nunta de fite, n-am avut o rochie cu n-shpe mii de voaluri si cristale si matasuri, n-am avut inchiriat cel mai de fite restaurant din oras... am avut o nunta simpla, cu mancare ca de cat traditionala (fara fructe de mare si minuni pe careoricum omul de rand nu le mananca) si n-am avut formatie, ci DJ, pentru ca preturile l formatii plecau e la 1500 - 2000 euro in sus.
Reply With Quote