View Single Post
Vechi 28.11.2013, 18:17:09
Teonymus Teonymus is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.11.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Am mai vazut chestia asta, cu TE e tot una cu teoria gravitatiei sau teoria electricitatii. Un tampit adusese chiar un aparat de asta electric si-i spunea unuia sa puna mana acolo daca nu crede ca TE este adevarata, pentru ca e la fel de adevarata ca si teoria electromagnetismului a lui Maxwell. Trolii de pe net considerau asta o mare smecherie fara sa-si dea seama ca rad de prostia lor.
Doar pentru ca-ti chemi basmele teorie asta nu inseamna ca-s la fel de adevarate ca si gravitatia sau electricitatea, si in nici un caz nu poti proba gravitatia spunandu-i unuia sa puna mana pe 2 fire.

Oricate povesti cu lupi, zebre sau lei ar inventa unii, acestea raman doar povesti. Iata ca si Zaharia isi incheie povestea cu "imagineaza-ti". Cand incepi cu "imagineaza-ti" deja ai sarit afara din stiinta direct in SF.
Problema e că unii fac semnul egal între teorie și lege și tot ei mă "trag de mânecă" că nu m-am informat și că vorbesc ca să mă aflu în treabă.
Nu există "Teoria gravitațională", nu știu unde au găsit unii această denumire. Există legea atracției gravitaționale. De la teorie la lege este un drum foarte lung, uneori chiar și imposibil (cazul teoriei evoluționiste). Până și teoria relativității a lui Einstein tot teorie mai este considerată, pentru că Einstein nu a reușit să o demonstreze. Ba mai nou, progresele științei tind să o demonteze. Și vine acum unul și are pretenția ca teoria evoluționistă să fie pusă pe picior de egalitate cu legea atracției gravitaționale.
Reply With Quote