Citat:
În prealabil postat de preamultadezbinare
"Nu mai retin ce sfant spunea, raportandu-se la palmele pe care Sfantul mare Ierarh, Nicolaie, i le-a dat ereticului Arie, care, spre deosebire de tine, nu se pretindea invatat, ci era un adevarat filozof: "Cand intalniti un hulitor ale celor sfinte, nu plecati capul a mila si intelegere, fiindca va faceti partas hulirii! Trageti-i una peste bot sa vi se sfinteasca mana!"
Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
CATA IUBIRE!Cu ce mana sa-i dam peste bot,cu dreapta si pe urma cu stanga,ca nu mai tin minte cum a zis Isus?
|
"Fiecare pasare, pe limba ei piere!" Pai nu e gura, aia care spune spurcaciuni? Nu e gura, aia care sminteste pe altii si se crede inteleapta?
Iubirea de vrajmasi?? Da' ce, m-ai ocarat pe mine, mi-ai furat ceva, m-ai umilit, iar eu am sarit la bataie, sau am ripostat? Daca sunt sau nu capabil sa ma rog pentru sanatatea si mantuirea celui care imi face rau mie si celor dragi mie, stie El, Dumnezeu. Daca aduci hula impotriva lui Dumnezeu si a celor sfinte, nu esti vrajmasul meu, ci al lui Dumnezeu. Sper sa fii destul de intelept ca sa reusesti sa faci diferenta.
Nu stiu de unde rasariti voi, sectarii, dar tare va mananca undeva de tineti neaparat sa aduceti dezbinare in "turma"?