Sunbsriu total ce a scris Florinvs.
Da, ok, e pacat sa nu te casatoresti virgin/virgina, dar poti ajunge (si chiar se ajunge ) la situatia in care ramai casatorit/casatorita cu omul ala doar ca sa nu pacatuiesti, desi si-au distrus viata: nu se inteleg, unul din soti are alte preocupari, munca in casa o face doar unul din partener pentru ca celalalt nu face asa ceva, la un necaz unul din ei clacheaza i tot greul ramane pe spatele celuilalt si multe, multe altele. Or, astea le poti vedea pe parcurs, inainte sa te casatoresti; chiar daca nu ajungi sa cunosti persoana aia perfect (aia no sa se intample niciodata, de fapt, nici noi pe noi insine nu ne cunoastem perfect) macar sti cum reactioneaza in aumite situatii, sti l ce sa te astepti, ii afli o mare parte din calitati si defecte si te casatoresti cu persoana respectiva DACA sti ca poti trai cu efectele lui/ei pentru tot restul vietii, pentru ca degeaba vrei sa schimbi un om (cunosc cazuri in care ea s-a casatorit cu el, desi nu ar fi trebuit, dar ea era ferm convinsa ca o sa reuseasca a il schimbe - acu sunt divortati dupa 2 ani de batai crunte si alcolism de-al sotului), daca omul nu vrea sa se schimbe, garantat n-o sa reuseasca nimei sa il schimbe.
Asa ca da, am facut alegerea perfecta PENTRU MINE, ca am iesit cu sotul meu timp de mai bine de 6 ani jumate inainte sa ma casatoresc cu l si nu regret nici o clip[a ca nu m-am casatorit virgina. N-aveti ecat sa ma judecati pentru asta, eu oricum stiu ca am facut alegerea potrivita pentru MINE, nu pentru alti.
|