View Single Post
Vechi 01.12.2013, 22:30:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am inteles ce spune Staretul Tadei si Parintele Paisie Aghioritul. Deznadejdea e de la diavol. Asta e clar. Insa discernamantul e un Dar de la Dumnezeu dat noua pentru a deosebi raul de bine.
De ce nu lăsăm noi discernământul pe seama Bisericii și a celor mai mari ca noi?

Citat:
Tot parintele Paisie Aghioritul ne arata cat de important este sa observam semnele timpului si sa nu ne facem partasi la ratacirea antihristica. Avem posibilitatea de a alege. Sa o folosim.
Nu-ți imagina că nu am luat aminte la ceea ce spus părintele. O iau ca pe o posibiliate (adică că AR PUTEA fi ceva premergător), dar cum vor decurge lucrurile vom vedea. Dumenzeu știe mai bine. Însă avem o Biserică de care ar trebui să ascultăm. Apoi avem duhovnic.

Citat:
Eu gandesc intr-un fel si imi asum acest risc. Tu consideri ca statul va alege intotdeauna ce e mai bine pentru tine, asa ca poti sa-i incredintezi chiar si trupul, ca mai apoi sa-ti controleze si sufletul... E alegerea ta si n-o comentez.
De unde ai ajuns tu la concluziile astea?
Eu am vrut să mă lămuresc cum privești tu primirea actelor cu cip: e sau nu lepădare. Și nu e ipitire cum tu insinuezi, ci doar o simplă întrebare.