View Single Post
Vechi 02.12.2013, 10:30:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Deschid subiectul asta, ca sa ne poluam din nou, alt topic, cum am poluat eu topicul de abtinenta sexuala.

Oare cine respecta intocmai TOATA invatatura ortodoxa?! Nimeni, pentru ca nimeni nu e fata pacate. Singurul om fara pacate a fost Iisus Hristos, iar noi, niste amarati de oamni, n-avem cum sa ajungem la a fi fara pacate. Unii avem pacate mai mari, altii mai mici, unii multe mici, altii putine mari, unii multepacate meri, alti putin mici, dar absolut nimeni nu e fara de pacat.
Si sincer, cati dintre voi se caiesc abolut pentru toate pacatele pe care le are? Cati sunt dispusi sa nu repete unul sau mai multe pacate? Ca pan la urma dac iti pare rau de ceva, pur si simplu nu mai faci.
Raspuns: nimeni.
Nu comentez afirmatiile de mai sus, pentru ca, zic eu, ignoranta din spatele lor este evidenta, dar care este scopul lor, asta intreb pentru ca nu este expres mentionat dar banuiesc ca ar trebui sa ajungem la o concluzie de genul: nimeni nu e virtuos, virtutea nu exista asa ca nici nu ar trebui sa ne mai straduim sa o atingem.

Asta era ideea sau care?