View Single Post
Vechi 02.12.2013, 10:55:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Nu Alin, nu asta era ideea. Ideea era sa ne straduim sa nu mai judecam deciziile si faptele altora doar pentru ca noi ne credem mai buni, pentru ca nici noi nu suntem mai buni. De cele mai multe ori prin judecarea altora -am vazut o groaza de topice in care fiecare judeca pe fiecare- duce la MANDRIE, ca cel ce judeca, fie si in subconstient, se simte superior celui pe care il jueca.
Si da, aici ma simt si eu uneori, si cred ca oricare de aici.
Zicem ca judecam fapta, si nu omul, dar dca judeci fapta facuta de omul respectiv, n-ai cum a nu jueci si omul care face fapta.
Nu e vorba de judecat o persoana anume.
E vorba de care sunt standardele vietii crestine.

Si asta nu sunt dupa ce faci tu sau eu si scuzele care le avem.

Si da, daca ai facut o fapta de curvie esti curvar, cu atat mai mult cu cat sustii ca ai fost indreptatit sa o faci si ai 100000 scuze ca ai facut-o si fara doar si poate ai repetat-o oricand.
Nu mi se pare ceva ilogic, anormal sau culmea, imoral sa ajungi la o concluzie din asta cand asta este gandirea pe care o expui.

Si inca ceva, valabil pentru tine si alte exemple de virtute, nu va pune nimeni sa va vanturati viata personala pe forumuri.

Dar daca o faceti, nu va mai plangeti ca sunteti judecati, analizati, etc. pentru ca asta ati cautat pana la urma, insa ati sperat probabil la un alt rezultat.

Ei bine, poate ar trebui sa aflati ca voua va vine mai usor sa va gasiti scuze, chiar si calcand peste lucruri sfinte, dar altora, mai greu.