View Single Post
Vechi 02.12.2013, 13:37:51
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Ma gandesc acum... nu am trecut prin asa ceva, dar...cum sa trecem nepsastori pe langa cineva care ia bataie si nu incercam sa facem nimic?!
Ca si cei care trec pe langa oameni cazuti pe strada si ii doare in fund (scuzati expresia) zicand "eh, e beat!" si de fapt omu' ala tocmai ce-a facut un infract? Sa lasam sa moara oameni din pura indiferenta? Ne doare mana sa dam un telefon la salvare/politie macar?
Fuga o fi rusinoasa, dar sanatoasa, dar in unele cazuri cred ca poti sa-ti pui intrebari inainte sa fugi...poate salvezi o viata...

Nu ma deranjeaza ca sunt analizata. Ma deranjeaza cand sunt judecata de cei care daca ii judeci se iau de tine ca ii judeci (si nu ma refer la discutii legate de postarile mele, ma refer la multe topicuri unde apare chestia asta).

Alin, toti ne gasim scuze pentru faptele nu tocmai crestine, sau vrei sa zici ca tu esti atat de sfant? Daca gresesti/faci ceva necrestin nu ti-ai cautat NICIODATA scuze? Chiar daca sti ca-s scuze, si poate nu e in regula, dar n-ai facut-o niciodata? La tine,(si nu doar la tine) chiar toata viata ti-e 100% in conformitate cu canoanele si invatatura ortodoxa?
Eu macar stiu si recunosc ca nu duc o viata fara de pacat si as fi ipocrita sa ma apuc sa ma iau de oamni pentru unele pacate care pana la urma le facem cu totii...
Total de acord! Daca exista cineva din tara asta (si ma refer la cei care au ales calea lumeasca, nu la calugari) care chiar respecta 100% exact buchia cartii, tare as vrea sa-l cunosc!
Iar pt domnul ÄlinB"": chiar nicioadata nu at fost la o petrecere sau chef ?! Nicioadata nu ati chiuit de bucurie, nu ati dansat, nu v-ati certat cu nimeni, nu ati scapat la nervi vreo injuratura ?!
Imi puteti spune- vorbim acum ca intre barbati- ca atunci cand ati iubit o femeie si ea la fel, ati asteptat intai sa va casatoriti cu ea si abia dupa aia sa aveti relatii trupesti ?!
Reply With Quote