Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Lasati- unii chiar meritau o bataie buna! Nu am zis nicioadata sa te legi de omul pasnic, care-si vede de treaba, insa sunt situatii si situatii. Nici inainte de 1989 doar nu puteai pune cate un militian la fiecare colt de strada.
Nu am zis sa bati omul pana il bagi in spital, dar la un betiv scandalagiu de asta chiar i prinde bine o mica corectie- sa se mai trezeasca.
|
Pai vitejii in general de betivi se iau, ca de scandalagii treji, cam periculos.
Iarasi, caz real, tip care s-a ales cu o falca rupta si 30 zile de mancare cu paiul, pentru ca a gandit ca tine, ca ce se poate intampla sa se puna in gura cu un smecher, chit ca smecherul era nitel mai mare fizic si facuse si karate (detalii din astea nu prea le afli decat cand e prea tarziu) + cum s-a aflat mai tarziu avea niste probleme cu managementul furiei + pile la spital, IML, politie, procuratura, nu foarte mari dar suficient cat sa scape o perioada, cel putin pana cand au facut-o inca o data si mai lata si pilele nu au mai fost de ajuns.
Deci eu zic sa te mai gandesti, ca lumea e mai 3D decat in visele tale.