View Single Post
Vechi 02.12.2013, 17:36:51
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Cristina a nascut un copil sanatos, nu vad de ce trebuie sa aruncam cu pietre in ea. Ce rost are sa ii punem intrebari si sa o luam la rost? Chiar credem ca stim mai bine decat ea? De ce atata rautate si critica, mai ales cand totul a fost bine? O.O
*
Eu cred ca nasterea nu implica doar copilul. E gresit sa uitam de mama in numele unor conceptii. Chiar credeti ca acel copil nu e afectat deloc daca mama in timpul travaliului si al nasterii traieste o adevarata trauma? E bine cand mama are probleme ani de zile dupa nastere?
*
Felicitari Cristina pentru copilas! Sa iti traiasca!
Mai intai ca nu inteleg de ce mama traieste o trauma. Tocmai asta este.
N-am inteles din mesaj problema Cristinei.

Si problema nu este cu Cristina in sine. Ma socheaza evolutia in sens invers in general.
Adica de ce sa ne intoarcem la secolele trecute cand femeile nasteau ca animalele, pe camp si etc.? Nu mi se pare normal!

Si ma ingrijoreaza lipsa acuta de incredere a oamenilor in medici, in sistemul medical, in semenii lor. Pentru mine asta este alarmant.
Sa aleg sa risc pentru copiii mei pentru ca nu am medic, moasa, spital de incredere! Nu este normal.

Si eu am anumite probleme din acestea, desi nu sunt in tara. Peste tot sunt probleme. De aceea sunt ingrijorata. Ca nu putem avea incredere in medici, in personalul medical, in actul medical. De ce si mai ales ce se poate face?