Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Cine spune că e normal, e spre bine? Tocmai spuneam că globalizarea și faptul că vor să ne controleze sistematic nu miroase a bine. Cât despre prigoană, nici nu încape îndoială că va veni. Știi ce e curios: dacă noi prin opoziție, proteste etc vom reuși să oprim tăvălugul? Sau soluția e cu totul alta? Ne raportăm corect la ”semnele vremurilor” sau adoptăm soluții greșite?
|
Nu e problema daca vom reusi, nici nu cred asta, in definitiv daca trebuie sa se intample se va intampla chiar daca ne-am pune si in cap.
Problema mea e ca dintr-o intelegere gresita ( parerea mea ) unii se declara mult mai deschisi fata de aceste schimbari decat ar trebui sa fie un crestin (iarasi parerea mea ) . Adica una e sa observi ca lucrurile merg intr-o anumita directie si sa le atragi atentia oamenilor, si alta e sa te transformi tu insuti in propagandistul acelei directii, sa te apuci tu sa le explici celorlalti de ce avem nevoie de ingradirea libertatilor si alte chestii. Dumnezeu are deja instalate camere peste tot, asa ca stie cat de cumsecade e fiecare dintre noi. Iar El este singurul caruia fiecare dintre noi ii datoram ceva. Eliberarea din "sclavia" in care ne tine Dumnezeu atrage dupa sine intarirea rolului statului si restrangerea libertatilor. Cu cat mai putini oameni se duc la biserica, cu atat vom avea nevoie de mai multe camere pe strada si mai multe cipuri in buletin.