View Single Post
Vechi 04.12.2013, 17:19:02
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai nene vsovi, chiar si cu discursurile tale umflate, secta ta tot la banul unui medic se bucura mai mult decat la banul vaduvei.
Ca si asa multi nu sunteti, iar daca ar fi sa traiti doar din banul vaduvei v-ati cauta alta meserie, doar ca sa nu muriti de foame.
Nu știi ce e aia sectă și mânci kkt făcându-mă mereu sectant ca să dai în Noul Ierusalim care nu sunt sectanți și discursurile mele nu-s umflate ci sunt lungi pentru lenși ca tine care își fac rost de niște lătrături deșarte... deci ignoră-mă dacă nu ești în stare de mai mult!

Sectanți sunt cei ce aruncă vina pe alții ca să se creadă ei mai mari apărători ai credinței pe care n-o pricep dar cred ei că scapă de răspundere și de frica lor prostească... urmând orbii, răii, ipocriții, fariseii... așa ca tine.

Deci NU MAI MINȚII cu viclenie că cine zice ăla e!

Iar nouă (nu știu la care noi te referi) ne dă bani Dumnezeu și nu medicii... așa că nu inventa că mă întreține pe mine gLumea ta, vai ție!

Tu visează mai departe la secte, la medici consolându-te că tu nu ești ca ei... ci așa ca fariseul care se lăuda înaintea Domnului judecând pe vameșul cel umil.

Dacă despre Noul Ierusalim de la Pucioasa susții că ei sunt sectă atunci crede sigur că te înșeli amarnic!

Defapt ce-mi pierd timpul cu un vrăj-m-aș? Te iubesc ca să ascult porunca dar nicidecum nu-ți dau dreptate și te iubesc cu milă și cu silă căci dacă nu te-aș iubi eu și cei de la Noul Irusalim s-ar dărâma și s-ar surpa casa pe tine...

Deci mă rog să te ierte Dumnezeu căci e clar că nu știi ce faci și că ești plin de neghina din aluatul fariseilor pe care l-ai mâncat și ca atare îi aperi ca un cerber roșu... sau negru de invidie și îngâmfare.

În ziua aceea însă n-ai să mai poți arunca vina pe ei, pe fariseii pe care îi aperi că te-au păcălit așa cum o arunci azi pe ei, pe mine, pe noi, căci tu ai știut bine ce faci fiindcă ai aflat adevărul demult la mine!

Deci ei nu sunt sectă ci prooroci puternici și adevărați mângâiați de însuși Dumnezeu!

Eu cred și știu că așa este... și n-am nevoie să-mi mărturisească cineva în vre-un fel sau în altul!.. și îmi pare rău că n-am fost niciodată pe acolo decât cu gândul și privind la poze și ascultând sfintele mesaje venite din gura lui Dumnezeu.

Tu însă îndoiește-te și răzbună-te cu cruzime ca p-rostool ca să-ți credibilizezi autoîndreptățirile ipocrite! Unde nu e nici Dumnezeu nu cere ci dă mângâiere...

Last edited by vsovivivi; 04.12.2013 at 17:46:14.
Reply With Quote