Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Nu, ca e interesant ce ni se spune. Adica daca esti crestin trebuie sa gandesti ca a fi homosexual e la fel de normal ca a fi olog, mama cu copil in brate sau militar in termen. Si scrii asta asa fara sa-ti tremure mana.
|
Inteleg ca nu poti sa rationalizezi, nu e la indemana oricui.
Dar sa nu poti sa citesti, e o chestie si mai problematica.
Eu am spus ce zice legea.
Daca poti deschide un biznis legal, il deschizi, daca ai convingeri care intra in conflct cu legea vizavi de biznis, nu-l mai deschizi.
E asa greu de inteles?
Citat:
trebuie sa-i anihilam pe toti astia care gandesc diferit de noi.
Nu mai conteaza ca peste tot in Anglia sunt hoteluri gay friendly sau gay only. Toata lumea trebuie sa devina gay friendly sau sa puna lacatul pe usa. Asa cica-i normal.
|
Ce chestie. Uite ca
ai ceva in comun cu homosexualii pana la urma.
Si tu si ei credeti ca identitatea e mai importanta decat omul.
Citat:
Vad ca altcineva mai scrie ca asa e legea. Nu a zis nimeni ca nu e asa legea. Am intrebat cum de a ajuns legea sa fie asa ? Ce mare lucru daca-i dadea omului voie sa gazduiasca pe cine vrea ? In felul asta se proteja si libertatea lui de gandire si nu dormeau nici aia in strada, stai linistit.
|
Pai in conformitate cu "libertatea lui de gandire" pana acum cateva secole puteau avea si sclavi si sa-i trateze ca pe niste gunoaie, conform libertatii de gandire ar fi putut nu doar sa nu gazduiasca negrii ci si sa-i spanzure, ca asa eu ei chef, conform libertatii de gandire pe care o invoci ar fi putut inchide in nas usa unei femei, unui batran, etc.