View Single Post
Vechi 05.12.2013, 14:51:56
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Sunt convins ca domnul Florin-Ionut vorbeste din experienta! Nu vreau sa-l intreb despre chestiuni si amanunte personale pe dumnealui- daca considera necesar le poate face publice pe forum dumnealui.

Iar la intrebare "daca dintr-o parte slabeste iubirea"": am precizat cred ca destul de clar ca ""atunci când iubesti si esti iubit"". Se poate intampla sa mai fie neintelegeri, insa sunt situatii care chiar conteaza si in care- dupa modul in care se comporta si iti este alaturi sau nu- iti dai seama daca femeia respectiva te iubeste sau nu.
Vorba aia- dragoste cu forta nu se poate.
Florine din Vaslui, nu vreau să mă contrazic cu tine, ci doar să te invit la un exercițiu de luciditate. Faptul de a iubi și a fi iubit nu poate fi impus ca o condiție, fiindcă oamenii, în general, trăiesc sub vremi și sunt influențați de mulți factori exteriori cuplului, ca să nu mai spun că nu există garanții (cu o singură excepție) că iubirea începuturilor va dăinui peste ani.
Tu vrei să ne convingi că ești deja pregătit, și că nimic nu-ți lipsește, să abordezi cu curaj marea dragoste. Înțelepciunea populară însă te avertizează că "socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg", prin urmare ar fi indicat să te pregătești pentru multe neprevăzute.
Dacă ar fi să mă îngrijoreze ceva în felul cum pui tu problema, m-aș opri asupra tendinței de a jongla exclusiv cu "certitudini aeriene". N-ai întrebări, nedumeriri ci doar o ofertă imponderabilă ce ignoră numeroasele subterane ale naturii umane căzute. La tine totul pare încheiat deja înainte de a începe, ca și cum ceilalți oamenii ar fi niște roboți care urmează traiectorii riguros fixe.