View Single Post
Vechi 05.12.2013, 15:08:19
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Florine din Vaslui, nu vreau să mă contrazic cu tine, ci doar să te invit la un exercițiu de luciditate. Faptul de a iubi și a fi iubit nu poate fi impus ca o condiție, fiindcă oamenii, în general, trăiesc sub vremi și sunt influențați de mulți factori exteriori cuplului, ca să nu mai spun că nu există garanții (cu o singură excepție) că iubirea începuturilor va dăinui peste ani.
Tu vrei să ne convingi că ești deja pregătit, și că nimic nu-ți lipsește, să abordezi cu curaj marea dragoste. Înțelepciunea populară însă te avertizează că "socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg", prin urmare ar fi indicat să te pregătești pentru multe neprevăzute.
Dacă ar fi să mă îngrijoreze ceva în felul cum pui tu problema, m-aș opri asupra tendinței de a jongla exclusiv cu "certitudini aeriene". N-ai întrebări, nedumeriri ci doar o ofertă imponderabilă ce ignoră numeroasele subterane ale naturii umane căzute. La tine totul pare încheiat deja înainte de a începe, ca și cum ceilalți oamenii ar fi niște roboți care urmează traiectorii riguros fixe.
Nu am zis nicioadata ca oamenii ar fi "roboti"" sau ca ar urma ""trasee prestabilite""! Am zis doar ca stiu foarte clar ce vreau, iar atunci când am ocazia actionez in consecinta.
Prea multa filozofie pentru niste lucruri normale. Acum sa va spun la modul concret cum as proceda, cum m-as comporta, etc nu cred ca are rost- pur si simplu natural, FIRESC, normal!
Reply With Quote