View Single Post
Vechi 06.12.2013, 22:20:56
VladCat
Guest

Implicit

e buna initiativa unui astfel de topic. Pt ca scopul lui sa fie atins ar trebui totusi ca prezentarile sa fie ceva mai consistente :)
Nu neaparat cu date care sa te faca identificabil dar care sa ajute userii sa te „incadreze” mai usor....spre exemplu:

„Sunt Vlad, din Bucuresti, student la un master din zona socio-umana. Credinta am cunoscut-o de mic copil, in familie, dar dupa terminarea liceului, am citit cartile parintelui Paisie care m-au facut sa iau lucrurile in serios. Imi plac mult cartile parintilor Porfirie si Sofronie, sunt o persoana destul de rezervata in viata de zi cu zi, nu am foarte multi prieteni, dar cu aceia putini pe care ii am incerc sa pastrez o relatie cat mai frateasca, cat mai autentica. In timpul liber imi place sa citesc si sa joc baschet”

Nu am iluzia ca am propus un model de prezentare ci doar am incercat sa arat unul din multele moduri in care cred eu ca acest topic ar putea deveni „functional”.
p.s.: tot ce am scris in exemplul de mai sus sunt lucruri pe care le-am pomenit in repetate randuri pe forum insa alti useri au fost mai „secretosi” deci ar putea sa se considere si ei „noi” si sa scrie aici :P
Reply With Quote