Citat:
În prealabil postat de bogdan81
La fel ca si Amfilohie Branza care mai are putin si sare la bataie, asa predica.
|
E o percepție pur subiectivă și nefundamentată. Ai văzut cumva să ia la bătaie pe cineva?
Citat:
Nu mai vorbesc de enormitatile pe care le spune.
|
Nu știu despre ce enormități vorbești.
Dar despre enormitățile și aberațiile pe care le înșiri fără număr aici pe forum ai ceva de spus?
Citat:
E trist ca oameni ca astia ajung sa fie considerati repere si mari duhovnici.
|
Nu știu cât este considerat de mare duhovnic ori reper, dar este clar că este o voce care are ceva de spus. Văd că ești plin de tupeu să vorbești împotriva unui preot al Bisericii Ortodoxe. Probabil pentru că ești ori te consideri că ai fi un mai bun preot, duhovnic și reper.
Citat:
(...) sa faci spume la gura criticand pe ierarhi, sau pe "ecumenisti" (ceea ce numesc ei ecumenisti), sau sa vorbesti de nu stiu ce conspiratii anti-romanesti, sau sa vorbesti ore intregi despre masonerie urland ca un descreierat, sau sa strigi la parastase legionare etc.
|
"Urlete de descreierat" este ceea ce percepi dumneata, "Bogdan". Ceea ce ar fi trebuit să știi este că în actul de percepție subiectivitatea îți poate juca feste și poți vedea, percepe nu realitatea fenomenului, ci ceea ce ai fost învățat să vezi ori ceea ce îți place dumitale să vezi, distorsionând astfel cu voie sau fără voie realitatea fenomenului. Și în baza unor astfel de distorsiuni înțeleg că mai ai și pretenția să fii luat drept om serios.
Ai vreo problemă că strigă împotriva conspirațiilor antiromânești și împotriva masoneriei? Sau poate ai vrea să nu mai strige preoții ortodocși (în sfârșit unii dintre ei, că alții își dorm în continuare și ne dorm în continuare somnul [deși nu vor mai dormi ei chiar așa de bine și de mult cum își imaginează]), ci direct pietrele?