View Single Post
Vechi 09.12.2013, 00:20:36
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai si de ce sa faci atat efort pentru o meserie care nu ai degand sa o practici in Romania sau chiar daca ai incerca, sansele de a avea o slujba bine platita sunt destul de mici iar afara nu poti sa o practici?

Daca ai de gand sa emigrezi, pune deoparte bani pentru asta, gaseste-ti acolo o slujba buna din care sa poti sa te intretii si sa platesti cursurile care sunt valide acolo.

Alfel, mai piezi inca 2-3 ani aici, cheltui niste bani si pentru ce?
M-am gandit si eu la optiunea asta, dar pana la urma niciodata nu stiu in ce va fi schimbarea. Cine stie ce imi rezerva viitorul? Si daca stau degeaba, timpul trece. Poate imi ajuta Dumnezeu si termin aici, si doar testul de libera practica va trebui sa il dau acolo. Nu stiu. Chiar nu stiu. In acest moment nu imi doresc decat sa fie bine si nu stiu cum.

Nu este atat de simplu. Mai ales pentru mine, cu un copil mic dupa mine. Nu am 19 ani ca sa o iau iar de la capat cu facultati si doctorate. As lua-o si maine de la zero, in strainatate, daca as stii ca sunt acceptata la facultatea de acolo, sau poate si altfel, cu un an pauza, insa cine imi da mie bani de plecare si stabilire? Acum de exemplu, nu am decat bani de paine si nu stiu cat de optimista ma voi mai putea tine. E foarte complicat. Mai sper un pic.
Reply With Quote