View Single Post
Vechi 09.12.2013, 19:00:05
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de amatyyy Vezi mesajul
Un mare preot mi-a povestit odata ceva care m-a facut sa nu uit pana astazi, si vreau sa aflati si voi toti. " Un om care era mereu ocupat cu treburile lumesti nu fusese demult la Biserica, in Casa Domnului. Cu multe lacrimi catre Domnul s-a rugat Ingerul sau pazitor , si iata intr-o zi, dupa multi ani, acest om intra in Biserica. S-a apropiat de o icoana si se ruga in taina, in acest timp vine o batrinca si ii spune cu repros ca nu se cade ca un barbat sa stea in partea stanga,ci in partea drapta. Tacand si rusinat acest om se duce intr-un colt mai retras in partea drapta si isi face semnul Crucii. in acest timp o alta batrinica observa cum isi face semnul crucii se apropie si il arata cum se face ,ca nu se face corect asa in vant si repede. Sarmanul om si de data asta rusinat si cu mustrari de constinta ,trist se uita in jur...tristetea si dezamagirea il cuprinsese simtind ca nu gaseste iubire aici...si numai gandindu-se asa ca se apropie o alta batrinica si il cerata de ce nu se inchina la icoana si nu le saruta...Sarmanul om nemairezistand a iesit din Biserica si s-a asezat pe o banca.
In acest timp simti o mana calda pew umarul sau ,cand se intoarse il vazu pe Mantuitorul Iisus Hrisots: "DE ce plangi?-il intreaba Iisus."
La care sarmanul om ii raspunde :"CUm sa nu plang Doamne Iisuse Hristoase daca m-au alungat din Biserica."
Iisus Hristos trist cu blandete Ii raspunse: "Pe mine demult m-au alungat."

Cand mi-a povestit aceasta preotul mi-au dat lacrimile.
Am vazut si eu asemenea observatii de la batranele prin Bisericile noastre.
Dumnezeu sa le ierte ca nu prea isi dau sema ce fac.

SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
DOAMNE AJUTA!
La mulți ani, amatyyy, căci azi e ziua ta! Ai multe postări de folos pe acest topic, peste care am dat întâmplător...
Reply With Quote