View Single Post
Vechi 10.12.2013, 15:43:46
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
De ce faci aceste afirmatii? S-a pronuntat Sf. Sinod in privinta Pr. Cleopa, precum ca nu ar fi sfant?!? Cred ca nu.
Să înțeleg că tu ai tot dreptul să dezvolți idei și simțiri propii (prin acatiste) peste Sf Sinod (deh, e dreptul tău).

Citat:
Nu cred ca e buna supunerea oarba in fata autoritatii, pe care o propagi prin aceste afirmatii.
Adică ne facem noi propia lege. Se pare că anarhia a devenit mai nou virtute.

Citat:
Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru si constiinta, de care trebuie sa ascultam. Daca Dumnezeu ne respecta liberul arbitru, atunci asa sa fie.
Părintele Cleopa nu cred că se va supăra pe cei care apelează la modul de adresare ”Cuvioase” (și chiar și simplu ”părinte”), el fiind unul dintre cei care a înțeles ce înseamnă cu adevărat ascultarea.

Citat:
Aceleasi discutii s-au purtat in legatura cu Pr. Arsenie Boca.
Dragă, fiecare are taina lui și din acest punct de vedere nimeni nu te poate opri. Dar una e taina și alta e datul cu părerea public (prin acatiste) dând frâu anarhiei. Pricepuși?

Citat:
Si daca vor fi canonizati, dintr-odata veti simti evlavie pentru acei sfinti, care au trait in zilele noastre, dar fata de care unii arata deocamdata distanta?!?
Cum ai ajuns la concluzia asta (că ”unii arata deocamdata distanta”), numai tu știi...

Citat:
Imparatia cerurilor incepe aici pe pamant!
Și începe o dată cu ascultarea.

Last edited by ovidiu b.; 11.12.2013 at 10:34:08.
Reply With Quote