Subiect: Modele de urmat
View Single Post
Vechi 10.12.2013, 22:16:28
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

De acord cu tine Sophia, si mie mi se pare o rautate sa faci ce au facut unii colegi de pe forum. Dar acum le-as pune o intrebare, voi il aveti pe Hristos? nu cred, cine l-ar avea pe Hristos nu cred ca ar mai sta foarte mult pe acest forum, e doar o parere personala, si s-ar putea sa-mi sara lumea in cap. In fine, revenind la subiect

Mi-a placut de Loretta Sinclair din filmul Down in the Delta pentru faptul ca a fost o mama buna, a plecat din cartierul in care statea ea si copii ei si s-au mutat la bunici, departe de pericolele orasului reusind sa isi creasca cum trebuie copii

Mi-a placut de Oskar Schindler din filmul Schindler's List, desi era membru al Partidului Nazist, un afemeiat și un profitor,reușește să salveze viețile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului, ce sa mai, un erou. Filmul este dupa un caz real

Mi-a placut de Tyler Doherty din filmul Letters to God, care desi suferea de cancer, ii trimitea mereu scrisori lui Dumnezeu, un baiat minune, toti il iubeau, iar dupa ce a murit, mii de oameni i-au urmat exemplul. Tot asa filmul este dupa un caz real

Mi-a placut de Guido din filmul La vita e bella ( Life is beautiful ), nu stiu daca este dupa un caz real, dar filmul este magnific. De ce mi-a placut? pai personajul principal intanleste o femeie si se indragosteste pe loc de ea, dar modul cum o cucereste este foarte frumos, o iubire curata si frumoasa se naste intre cei 2. Apoi se naste si fiul sau, dar stati ca mai e, el si cu fiul sau sunt luati prizonieri pentru ca erau evrei, iar tatal ca sa-si apere copilul de cruda realitate ii spune ca totul e o joaca, in acest fel copilul trece usor peste necazuri. iar la final tatal isi sacrifica viata salvand-o pe a copilului

Mi-a mai placut de personajul principal din filmul Slumdog Millionare. Personajul principal este despartit de prietena sa din copilarie, acesta ii promite ca o va salva si reuseste castigand un concurs gen Vrei sa fii milionar, pentru el banii nu conteaza ci iubirea

Mi-a placut de familia din filmul The blind side. Michael Oher este un adolescent afro-american, analfabet, și supraponderal, din Memphis, provenit dintr-o familie cu 13 copii în care tatăl a fost ucis, iar mama este dependentă de droguri, care a fost plasat de 6 ori în familii adoptive și a fugit de fiecare dată pentru a duce o existență dificilă și periculoasă pe străzi. Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de către soții Leigh Anne și Sean Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă. Îndrumat de către noii părinți, Michael Oher dobândește încredere în forțele proprii și este capabil să își valorifice potențialul, agilitatea, viteza, conștiinciozitatea și puterea de care dă dovadă impunându-l în atenția multor antrenori de fotbal de la colegiu. În cele din urmă, tânărul de culoare este selectat în echipa Baltimore Ravens și are șansa de a juca în campionatul american de fotbal profesionist. Descrierea nu am facut-o eu, din cauza ca am probleme in a ma exprima iar descrierea cred ca este de ajuns. Filmul este un caz real