View Single Post
Vechi 11.12.2013, 00:19:53
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana.ctin Vezi mesajul
Pai, m-am dus in urma cu cativa ani la un control ginecologic ....ca orice femeie. Si atunci asteptand cam mult ca era de stat si cu trimitere de la medicul de familie...se face coada...nu zic ca eram cea mai tanara in asteptare...si ascultam povestile unor doamne la o varsta cand ar trebui sa aiba grija de nepoti...cate avorturi avusera....si "recordul" uneia era de 14. Nu zic ca am ramas masca, iar alta persoana m-a intrebat: si tu, mama, in ce luna esti? De am ramas masca. De parca toata lumea se duce la un medic de gen numai pentru a avorta...

Ce sa zic de persoana care a facut 38? a fost metoda de contraceptie avortul...
As mai aduce in discutie si puzderia de cabinete care dupa revolutie au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Deci, clar e o afacere profitabila. Ca au ajuns si medicii numai la bani sa se gandeasca si nu le mai pasa de sanatatea omului. Daca mai pot fi numiti ...doctori.
Îmi povestea o doamnă foarte credincioasă că a avut o experiență similară. Dumnea ei are 3 copii, primii 2 născuți în străinătate (doamna aceasta a trăit mulți ani în Occident).
Când era însărcinată cu al treilea copil, s-a întors în România, dar primul consult ginecologic l-a făcut în Germania. Medicul din Germania a felicitat-o că este la a treia sarcină, i-a urat naștere ușoară etc. După ce s-a întors în țară și a mers la control (sarcina era încă în primele luni), prima întrebare a medicului a fost: "când să vă programez la avort?"...
Deci, fiind a treia sarcină, pentru medic era clar că pacienta va dori să avorteze.
Am uitat să vă aduc aminte:
toate acestea se petrec într-o țară cu 85% populație creștin-ortodoxă și încă nu mai știu câte procente creștini de alte confesiuni.
Și tot în aceeași țară "ortodoxă", cu un creștinism milenar etc etc etc se mai întâmplă ceva cutremurător: există peste 670000 de copii abandonați.
"Statisticile spun că majoritatea statisticilor sunt false", nu-i așa?...
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote