Subiect: Modele de urmat
View Single Post
Vechi 11.12.2013, 11:36:27
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Serios, de ce trebuia stricat threadul? Doar pentru ca si-a permis sa intrebe ce modele laice avem, dac la avem?
Cine nu are, sa nu posteze. E un subforum de GENERALITATI. Ce e asa grsit in asta? Doar n-a dat cu parul prin simpla deschidere a unui thread absolut normal.
Nu e mai simplu ca, atuni and nu iti conine ceva si atat timp cat nu ti-a spus ceva insultator, mai bine a nu te bagi, mai ales a a un thread simplu, din care nu trebui facut un maaare tambalau. Cum reactionti daca isi permitea cineva a deschidaun thread in care sa zica ceva ce voua vi s-ar parea insultator la adresa "credintei" voastre?

aubergine, tot asa va poate multumi si dvs unii ca le-ati stricat ziua cu postarile dvs.

Chiar nu se poate discuta civilizat si fara atacuri pe forumul asta? Chiar astia-s crestinii ortodocsi de azi? Chiar va mirati ca indepartati o groaza de oameni de la credinta cu atitudinile astea ostile? NU cred, dar... se vede contrariul prin postari. Si imi pare rau. Am sperat ca intrand pe forumul asta, dupa ani si ni de cand mi-am facut contul, ca voi gasi drag de religie si e oameni religiosi, dar din pacate nu e chiar asa. Sunt intr-adevar persoane pe care le stimez enorm, chiar dac nu le cunosc aici, persoane ortodoxe autentice, dar care iubeste persoana, chiar daca nu are dreptate chiar dac e plina de pacate si nu condamna persoana. Sunt persoane care ii tolereaza si pe ce de alte religii, sau pe atei, atata timp cat nu interfereaza cu credinta lor si atata timp cat oamenii sunt OAMENI, si nu animale cu creier.
Dar e si celalalta parte care nu ma asteptam -o gasesc printre crestinii ortodocsi autentici, sau care vor sa fie crstini autentici, si anume, URA si blamarea a tot ce e impotriva parerii lor, a credinei lor personale, a ceea ce spun si gandesc.

Imi pare sincer rau ca e asa, si, spre bucuria atator forumisti care abia asteptau momentul asta, ma gandesc serios sa renunt la forumul asta, pentru ca de multe ori, ma invata exact opusul ceea ce am dorit sa invat.
Doamne, iarta-ne pe toti, ca untem PROSTI si NU STIM CE FACEM SI CE SPUNEM!!!! Doamne, da-ne minte!!
Reply With Quote