Citat:
În prealabil postat de maria25
Nu pot sa privesc in viitor cu teama ca nimic bun nu se va intampla in viata mea. Inteleg punctul tau de vedere, insa cred ca am luat cea mai buna decizie atunci. Nu consider ca am gresit alegand sa imi urmez visul. Orice ar fi, vreau sa stiu cand privesc inapoi ca macar am incercat, m-am straduit, chiar daca am esuat. Eu vreau sa fiu medic. Imi doresc enorm. Numai Dumnezeu stie daca voi sfarsi prin a fi vanzatoare cand voi termina studiile, sau voi izbandi a-mi fauri viitorul mult visat. In momentul de fata, de mine depinde cat de tare imi dau silinta ca sa reusesc. Eu sper sa pot sa imi continui studiile si sa le si termin. Eu imi doresc un viitor bun si pentru mine, si pentru copilul meu. In strainatate se pune problema doar de examenul de libera practica.
|
Nici eu nu cred ca trebuie sa renunti. daca asta iti doresti cu adevarat, umeaza-ti visul! Cu timpul cred ca lucrurile vor intra pe fagasul normal, si chiar si la noi in tara se va putea practica medicina veterinara la standarde moderne, cu profesionalism. Dar asta depinde in mare parte si de noi (daca nu in cea mai mare parte). Nu trebuie sa asteptam sa se schimbe lumea, ci noi trebuie sa fim cei care facem schimbarea, nu trebuie sa ne lasam dusi de val, daca toata lumea pare ca e pe un drum gresit nu trebuie neaparat sa mergem si noi in aceeasi directie... Poate ca mai sunt o mana de oameni care mai au onoare, nu cred ca padurea are numai uscaturi, important e sa ne rugam sa ii intalnim si sa impartasim din experienta lor, sa luam ce este bun de la fiecare si din fiecare experienta sa invatam ceva.