Subiect: Modele de urmat
View Single Post
Vechi 12.12.2013, 13:52:07
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Va multumesc ca mi-ati stricat toata seara de ieri,cu postarea d-voastra. Eu consider ca a fost de o rautate extrema, ce ati scris in primele randuri. Si mi se pare ca e infantil sa ai camodele personaje de filme, asta se face la 13 ani. Iar daca nu va intereseaza modele crestine de ce nu postati pe Softpedia acest thread, acolo veti primi 100 de exemple de personaje de filme.
Rautate extrema? nu cred. Nu stiu de ce te-ai aprins asa, ai venit si mi-ai atacat postarea, si m-ai facut infantil, indirect. Sincer ai aruncat cu noroi in niste filme foarte bune, si cred ca nici unul din cele mentionate nu le-ai vazut, lasa prejudecatile. E infantil sa te uiti la un film si sa vezi un om cu niste calitati, si sa spui Slava lui Dumnezeu, mai exista si astfel de oameni? E ca si cum ai spune eu ma uit doar la sfinti, cei mici is neimportanti, cum sa spui asa ceva? tu judeci creatia lui Dumnezeu, si daca te-ai fi uitat atenta pe cateva din filme erau cazuri reale, nu am pus filme cu impuscaturi, mult sange sau alte nazdravanii. Si sa stii ca nimeni nu e responsabil de starea ta launtrica, tu daca ai o stare proasta, eu pur si simplu ti-am scos-o la suprafata, fara sa vreau. Si de unde mi-a venit ideea asta cu filmele, uite de unde, chiar te rog sa citesti

http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...etelor-tinere/

Imi cer iertare, postarea asta nu am facut-o cu rautate ci doar sa-ti atrag putin atentia