13.12.2013, 13:44:47
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut
Rautate extrema? nu cred. Nu stiu de ce te-ai aprins asa, ai venit si mi-ai atacat postarea, si m-ai facut infantil, indirect. Sincer ai aruncat cu noroi in niste filme foarte bune, si cred ca nici unul din cele mentionate nu le-ai vazut, lasa prejudecatile. E infantil sa te uiti la un film si sa vezi un om cu niste calitati, si sa spui Slava lui Dumnezeu, mai exista si astfel de oameni? E ca si cum ai spune eu ma uit doar la sfinti, cei mici is neimportanti, cum sa spui asa ceva? tu judeci creatia lui Dumnezeu, si daca te-ai fi uitat atenta pe cateva din filme erau cazuri reale, nu am pus filme cu impuscaturi, mult sange sau alte nazdravanii. Si sa stii ca nimeni nu e responsabil de starea ta launtrica, tu daca ai o stare proasta, eu pur si simplu ti-am scos-o la suprafata, fara sa vreau. Si de unde mi-a venit ideea asta cu filmele, uite de unde, chiar te rog sa citesti
http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...etelor-tinere/
Imi cer iertare, postarea asta nu am facut-o cu rautate ci doar sa-ti atrag putin atentia
|
Imi cer si eu iertare daca am reactionat asa, dar m-am simtit foarte ranita pentru ca ati spus ca cei care intra pe forum nu il au pe Hristos in inima lor, si asta m-a suparat foarte tare.
O zi buna sa aveti!
Doamne ajuta!
|