e adevarat ca "pofta de sex"la femeile casatorite cu copii se diminueaza din cauza oboselii acumulate peste zi (libidoul scade considerabil..uneori dispare cu desavarsire:D)..nu vreau sa-mi imaginez cat de odihnita poate fi acea femeie cu 10 copii in conditiile in care toata ziua este roaba lor ,spala,calca si gateste non-stop.E spre mNTUIREA EI DESIGUr..dar ce te faci cu masculul care isi striga drepturile(ma indoiesc ca femeia cu 10 copii are un sot prea intelegator,de regula barbatii acestor femei viteze se amesteca si ei printre copiii cerand mancare,haine curate si cand nu sunt ocupati cu femei mai odihnite mai cer si acasa cate o portie mica de sex(batranesc:D..adica pe fuga fara emotii planificat de saptamani intregi dupa ce asteapta sa adoarma toti copiii din casa...nu vreau sa ma gandesc..).Constantin gandeste frumos dar nu vreau sa stiu ce ar face in situatia in care ar fi casatorit si ar vedea cum dupa doi copii muncesti de dai in branci de nici nu simti ca-ti mai apartii.Oamenii care au copii multi ori din ignoranta,incostineta o fac ori sunt total lipsiti de egoism constienti de misiunea lor pe pamant(rar am intalnit astfel de cazuri)..oricum cine nu se simte motivat sa munceaqsca mai abitir pe masura ce se nasc copiii si cad intr-un fel de somnolenta (clacheaza psihic si fizic)mai bine sa se abtina (intr-unul din modurile prezentate mai sus).Adica frate :nu te simti in stare sa cresti multi copii ia masuri de protectie(prezervative).Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista.Si eu sunt tare curioasa sa vad macar un barbat atat de viteaz in fapte asa cum este in vorbe..sincer nu prea cred in vitejia lor proclamata aici,dati-mi voie sa ma indoiesc,de fapt barbatii in majoritatea lor sunt niste lasi si niste fricosi nororcul lor cA Dumnezeu a inventat femeia,care il ajuta si-l sustine ..barbatii sunt niste copii plangaciosi si capriciosi,cu o constitutie f.fragila si aici nu-l nominalizez pe sotul meu(care s-a autoeducat si:cool: s-a lasat manipulat de mine:cool:) ci la toti barbatii pe care i-0am cunoscut in situatii de viata cunostinte,rude,vecini,oameni mai mult sau mai putin cu frica de Dumnezeu.
|