Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nici ifosele astea nu stiu daca au legatura cu ortodoxia..
|
"Spuneau unii despre avva Agathon că au venit unii la el, auzind că are duh al deosebirii, și vrând să-l încerce, i-au spus:
– Tu ești Agathon? Am auzit că ești curvar și îngâmfat.
– Da, așa e.
– Tu ești Agathon cel flecar și bârfitor?
– Eu sunt.
– Tu ești Agathon ereticul?
– Nu sunt eretic.
Și l-au întrebat: spune-ne, de ce ți-am zis atâtea, și le-ai primit, și cuvântul acesta nu l-ai răbdat? – Cu cele dintâi mă prihănesc singur, căci e spre binele sufletului meu; eretic înseamnă depărtarea de Dumnezeu, și nu vreau să mă îndepărtez de Dumnezeu".
Nu voi accepta niciodata , nimanui sa spuna ca eu m-am adunat cu ereticii si inca asa gratuit, doar de dragul de a ma jigni.
Iar interventia ta este josnica. Cu atat mai mult cu cat tu stii ca Dalian a facut afirmatia gratuit. Tu stii ca eu am dreptate cand am spus ca avem discernamant duhovnicesc miop si schiop. Tu poti afirma ca ai discernamant duhovnicesc? Tu poti sustine ca cei care nu asculta de duhovnic si se infraneaza ajung sa aiba discernamant duhovnicesc? inaintezi pe calea Domnului fara infranare si fara ascultare?
AlinB, pe acest forum, din cate am vazut eu, in ultimul timp te-ai cam asezat pe scaunul lui Hristos cu de la sine putere, judecand oameni si punandu-i la colt. Nu te temi de Dumnezeu?