Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Niciodata nu am sustinut feministele. cautati pe forum, topicele in cauza sa vedeti.
Citat:
Cum adica domnule sa vina unele , si femei pe deasupra sa ne spuna noua cum trebuie sa fim si ce trebuie sa facem, noua ditamai barbatii?
La cratita, la pres, ca doar de aia Dumnezeu nu a dat voie sa fie femeile preoti.
Femei , fiti smerite, plecati capul, lasati barbatul sa va jigneasca, sa va umileasca , sa va batjocoreasca. Cunoasteti-va locul.
Voi femeilor, niste mandre proaste, care va suiti in capul barbatilor si va apucati de propovaduit.
Si iata ca cel care poate da povata poate fi si femeia, in genere este o maica stareta care are multa rugaciune si traire , insa se poate sa fie si femeia mireana daca ea traieste cu adevarat intru Hristos. Iar exemplul suprem pentru noi este Maica Domnului povatuitoarea crestinilor.
|
|
Și uite cum, după un discurs feminist prelung și vitriolant, le-ai pus și maicile starețe, ba chiar și pe Maica Domnului în slujba mișcării feministe! Așa ceva chiar că n-am mai întâlnit.
Citat:
Pe Sf. Macarie Egipteanul l-am citit in urma cu vreo doi ani, si mai bine, are niste omilii extraordinare, pentru mine este un sfant foarte drag. Acum vreun an jumatate chiar aceasta pilda citata de dvs, o adusesem in discutie pe acest forum, pentru a putea sa ne ferim de mandrie , de slava desarta si de a face pacate ce vin din iuteala de fire.
|
Eh, dacă l-ai citit înseamnă că stai bine cu teoria.
Citat:
Doamne ajuta ! Dalian
Insa eu am mare nevoie, in urma dialogului nostru sa invat.
Nu de alta dar eu , inainte de a spune ceva verific ca nu care cumva sa gresesc.
Tot incerc sa invat.
Citat:
Te-am intrebat Dalian nu ca sa invat ci ca sa te dovedesc.
|
|
Nu ați dovedit decât că sunteți șerpoaică. Dovedită.