View Single Post
Vechi 16.12.2013, 15:48:14
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-parintii mei sunt profesori si pe timpul lui ceasca aveau salariile mai mici decat muncitorii din uzina si acum au iesit de cativa ani la pensie si au peste 1000 de lei /luna
-stiu pe cineva care a lucrat in politie si a iesit de cativa ani la pensie si are aproape 2000 lei si sta toata ziua si bea si fumeaza si se uita la tv
-cadrele militare nu mai zic ca au mii de lei pensie si tot ziceau ca-i mica...
-asa ca nu mai veniti cu prostii ca era mai bine pe timpul comunismului satanist
eu nu zic ca era mai bine pe timpul comunist. Eu am spus ca a avut si realizari bune.
ps:lasa vrajeala. Sora mamei a fost profesoara de Limba Romana si pe timpul lui Ceausescu. Avea un salariu de 2300 lei pe acel timp (nu avea vechime mare). Cu acel salariu nu mureai de foame. Vezi ACUM ce salarii au profesorii, mai ales cei debutanti. ACUM profesorii mor de foame cu salariile lor.Ai spus ca romanii pleaca in vacanta in strainatate, ca se plictisesc de litoralul romanesc. Dar...cati la suta isi permit acest lux? Cati la suta isi fac cumparaturile la un mol? Ce folos daca magazinele si market-urile sunt pline de produse, daca nu-ti permiti sa cumperi mai nimic. Nu tot la acelasi post TV a aratat cum batranii faceau un imprumut la CAR ca sa aibe ce sa puna pe masa de sarbatori? Sunt MILIOANE de romani care se duc la munca in strainatate lasandu-si copii acasa, pe care ii vad cam 3-4 saptamani pe an (cel putin asa isi vede sora mea fiica pe an,ea lucreand in Madrid 7 zile din 7), sunt romance care sterg la poponet batranii din Italia pentru cateva sute de euro pe luna. Aceste lucruri, dupa parerea ta, sunt bune in actuala guvernare democratica?