..pai mai bine ar fi sa te informezi si in legautra cu asa ceva. cu spiritism si alte prostii de astea.. ca apoi oricum ai sa crezi si mai putin. eu am cercetat. sunt niste porcarii. niste trucuri ieftine pentru a scoate bani de la oameni in mare parte.
ok dar revenind. nu stiu cine esti, asa e. ca tu nu stii cine sunt si asta e adevarat.
dar aflam noi pana la urma.
asa.. mai vroiam sa spun ceva. stai ca suna telefonul..
..gata am revenit.
asa. spuneam despre legatura dintre emotional si rational. rationalul are rolul sau in dragoste. asa cum de exemplu emotionalul se baga peste rational cateodata, si cand NU e vorba de dragoste. de exemplu.. directorul unei mari companii intervieveaza potentiali angajati. rational, el cantareste calitatile fiecaruia.. si incearca sa gaseasca logic pe cel mai bun om pentru acel post. acum.. din experienta iti spun ca acest director va angaja doar daca SIMTE ca unul dintre candidati ar fi mai potrivit. chiar daca CV-ul lui nu e asa impresionant ca al celorlalti.. directorul il va angaja caci asa a simtit ca e bine sa faca. deci iar.. emotionalul. sunt sute de exemple pe care ti le pot da.. asta in ideea pe care am spus-o mai sus. ca e cumva incorect sa desparti rationalul de emotional. nu exista unul fara celalalt. ele sunt acelasi lucru de fapt. sa-i spunem ratioemotional sau nu stiu cum.
...oricum ai prins ideea pana acum.
:thumbsup:
|