View Single Post
Vechi 24.09.2006, 17:57:18
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Da, n-ai dreptate, nu te impauna. Raman la ideea mea legata de "saptamana chioara" si "dragostea e oarba". Cred ca am dreptul la opinia mea. Si faptul ca m-am dat pe mine insami ca exemplu de pierdere a capului cand as fi avut cel mai mult nevoie de rational, spune multe... Sunt situatii in care ratiunea si emotionalul, cum ii spui tu, nu interrelationeaza. Ar fi foarte bine, firesc, dar nu se poate. Repet, parerea mea.

Stiu suficient cat sa ma feresc de trucuri ieftine si sa nu devin prada pentru escroci si falsi vrajitori.

OK! Sa revenim la exemplul dat de tine, cu directorul-angajator si cu acel angajat pe care CV nu-l prea avantajeaza. Directorul il alege pe Y pentru ca asa a simtit, da? Tu spui asta. Deci asa a simtit, repet cele spuse de tine. Rationalul, mentalul directorului nu are absolut nici un merit. El, directorul nu a ales pe nimeni, nici rational, nici mental, nici emotional. Aici a intervenit intuitia. Si, afla de la mine, intuitia nu da gres, stie ce face si bate rationalul sau mentalul si emotionalul.
Reply With Quote