View Single Post
Vechi 28.12.2007, 23:03:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
nu inteleg de ce in romania exista o rusine in a fi bogat sau in a trai bine.de ce trebuie sa te feresti in a spune ca ai 1 milion de dolari in banca,ca te imbraci de la designeri italieni daca pentru tine aia inseamna arta,de ce toti au impresia ca te lauzi cand le impartasesti bucuria de a avea o piesa de mobila de cea mai buna calitate?oare trebuie sa ne ferim de gusturile noastre???sunt de acord ca simplitatea este buna,asta o spun cei care nu au bani bineinteles,vrand sa arate cat de smeriti sunt.daca le-ar da cineva 20 de milioane de craciun sunt sigura ca ar da fuga la supermarket sa le cumpere copiilor o bucata de carne de Craciun si niste ciocolate.nu cred ca i-ar lasa sa manance tocanita.eu nu cred ca este rau in a fi bogat,doar ca un bogat se loveste de mai multe ispite si renunta mult mai greu la lucrurile materiale.pe mine ma deranjeaza frustrarea care exista in romania referitor la cei bogati.cu banii cumperi sanatatea si faci oameni fericiti si le poti cumpara si altora viata.respect celor saraci dar care nu sunt invidiosi pe cei bogati,aceia intr-adevar sunt placuti in fata lui Dumnezeu si la acest gen de saracie se refera Iisus in Biblie.nu la cei care poarta invidie celor carora Dumnezeu le-a dat mult mai mult.in lume vor exista intotdeauna saraci si bogati.daca nu ar fi saracii,bogatii nu ar avea cum sa se mantuiasca,prin ajutorarea lor,daca nu ar fi bogatii,lumea ar fi cu vreo 1000 de ani inapoi.
Nu bogatia i-o rusine, ci mandria, fala, iubirea de sine, egoismul , fatarnicia , imbuibarea, "calitati"ce le au din plin ai nostri bogatasi. Asta-i buba, draga Alexandra. Uita-te in jur , la felul lor de a fi si a se comporta. Ei se cred si sunt mai presus de orice lege. Pe scurt :cu bogatia n-am nimic, dar cu nesimtirea. . . . . . .
Reply With Quote