View Single Post
Vechi 20.12.2013, 13:39:13
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
...nu tin minte sa fi atacat dogma oficiala a Bisericii Ortodoxe
-ce satanistii,magicienii,vrajitorii trebuie neaparat sa atace dogma Bisericii? -nu , ei ataca mintea si sufletul oamenilor prin magie,prin practici vrajitoresti,prin manipularea psihicului oamenilor,prin hipnoza....
-cati securisti si turnatori comunisti or fi practicat aceste tehnici sataniste...,daca am stii ne-am speria,si drama este ca au ramas acesti comunisti satanisti inca printre noi,numai eu am in bloc vreo cateva babe sataniste...
-de aceea trebuie sa respingem comunismul satanist si ateu,tinand cont de crimele pe care le-au facut,de distrugerea psihicului si sufletului oamenilor,de indobitocirea lor cu ateismul materialist,cu necredinta,evolutionismul,satanismul... -si toate acestea se intamplau si pe vremea dictatorului Ceausescu
-foamete,lipsirea de libertate,dezumanizare,incalcarea demnitatii umane,frica de a nu fi turnat sau urmarit de securisti...toate acestea se intamplau si pe vremea dictatorului Ceausescu,de acestea de ce nu zici nimic ?
-esti de acord ca turnatorii nenorociti sa te toarne la securitate,sa-ti distruga viata doar pt ca erai impotriva unui regim satanist ?
-sau poate ai fost si tu un turnator,poate ai avut de-a face cu securitatea comunista ....

-Florin Matrecu in cartea "HOLOCAUSTUL ROSU- CRIMELE COMUNISMULUI.." estimeaza in cifre numarul victimelor provocate de Holocaustul roșu în România, analizand prin intermediul factorilor cronologici, geografici, astfel reusind sa reliefeze la nivelul cifrelor amploarea acestui fenomen.DECI IN IN REGIMUL CEAUSIST AVEM 60000 DE VICTIME(MORTI)

a. Prizonieri de război în URSS 180.000

b. Uciși în lagăre și închisori: 500.000

dintre care: 250.000 uciși în lagăre și închisori;

la scurt timp după eliberare. 250.000 decedați din multiple cauze

c. Uciși în timpul colectivizării forțate 200.000

d. Revoluția din decembrie 1989 1.400

e. Mișcarea de partizani 10.000

f. Perioada ceaușistă 60.000

g. Basarabia și Bucovina ca teritorii înstrăinate: 1.500.000

Total 2.451.400

Last edited by antiecumenism; 20.12.2013 at 13:52:29.