29.12.2007, 10:05:54
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 11.10.2005
|
|
Citat:
În prealabil postat de Marta
Obisnuiam sa merg in vacante sa stau la o manastire. Stareta, in varsta si foarte inteleapta, primea sa dea cate un cuvant de invatatura oamenilor trimisi de inalti duhovnici. Asa ca intr-o zi apare unul , trimis de pr Argatu, care nu stia ce sa faca, traia de cativa ani cu aceasta dilema. Stareta i-a replicat ceva in genul: apoi , daca tu nu stii, nici pr tau, eu de unde sa stiu?! dar uite, stai o saptamana aici, nu vorbi cu nimeni, daca vrei participi la slujbe daca nu, nu... sima rog, ce i-o mai fi zis.. dar asta stiu ca trebuia sa se gandeasca o saptamana fara sa discute cu nimeni... iar la sfarsit sa se prezinte la ea si sa ii comunice hotararea, dar fara ea sa nu plece din mananstire. NU stiu ce-o fi ales, dar atunci cand vrei cu adevarat sa te indrepti pe o cale o faci. Vrei manastire? pai nu mai stai la indoieli si discutii!!! pleci... asa cu casatoria, pur si simplu stii in acel moment ca aceea este persoana cu care ai vrea sa-ti imaprti vesnicia si te casatoresti ( asta daca rugaciunea este sa se faca voia Domnului) , care se face intotdeauna!
|
Fratii mei, persoana pentru care s-a pus intrebarea aceasta este deja sora de manastire. In cele din urma a ales ceea ce a simtit ca se potriveste mai bine pentru ea. Mai bine va rugati pentru ea, decat sa va mai dati cu parerea.
Iertare!
|