View Single Post
Vechi 20.12.2013, 15:51:49
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Hai sa-ti explic ca la bebelusi
1. Ai spus ca documentul electronic este o problema pentru ca ridica probleme vizavi de intimitate
2. Internetul ridica probleme de intimitate

Acum ai doua optiuni:
1. Internetul ridica probleme similare cu documentul electronic
2. Intimitatea nu e o problema, si cauti alte argumente pentru "problema" documentului electronic.

Nu ma astept sa pricepi, dar macar am incercat.
Poate au sa priceapa altii.
Pai si eu ti-am explicat deja tot ca la bebelusi cum stau lucrurile. Pur si simplu Ortodoxia nu e compatibila cu numarul de om al carui semn este 666, predecesorul pecetii antihristice. Iar tu vrei sa ma convingi ca este compatibila. Nu e frumos. Rad copiii de tine.

Nici cu internetul nu trebuie exagerat. Te folosesti tu de el, nu el de tine. Stie lumea ce scrii. Ei, bine, atunci scrii pe internet ceea ce-ti asumi. Dar internetul nu te insoteste ca un document. Spuneai ca poti sa lasi acasa documentele. Bravos! Ca sa iei amenda?

Undeva am gasit o postare a ta care m-a incantat. De ce nu-ti mentii pozitia? Spuneai acolo despre sfatul diavolilor si despre prigoana asupra credintei care se manifesta acum intr-o forma diferita in comparatie cu perioada comunista, prin ademenirea omului spre a-L pune pe Dumnezeu pe locul doi. De fapt, cred ca spunea asta si parintele Calciu. De ce nu aprofundezi ideea? Vrei sa pari mai interesant cand te joci cu vorbele ca un copil nazdravan?

Vrei sa ma umpli si pe mine de pace si de bucurie?