View Single Post
Vechi 20.12.2013, 17:21:02
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-cum adica ni se pare ca au patimit ? nu vi "se pare " ca gresiti;100 de milioane de victime,chinuiti,batuti,spalati pe creier ..................nici nu mai are rost sa le insir..si noua ni se pare? adica sa-l lasam pe comunistul de Florin sa ne zica el ce bun a fost comunismul ? cand de fapt comunismul este prezenta satanei pe pamant
-dvs personal sunteti impotriva comunismului ?
-cum adica smintim daca zicem ce a fost comunismul:PREZENTA SATANEI PE PAMANT ?

-a respinge comunismul,masoneria,sectele satanice,magia,vrajitoria.... e datoria oricarui crestin,si mai are o datorie crestinul de a zice si altora sa le respinga
A respinge, e una, a despica firul in patru despre ce a fost comunismul, fara sa ne ceara nimeni, e altceva. Eu acum nu pot sa spun ca sunt pentru sau impotriva a ceea ce a fost atunci. Am stat departe de doctrina lor, nu pentru ca eram eu destept, ci asa a oranduit Dumnezeu. Probabil daca m-ar fi constrans prin mijloace sensibile, as fi aceptat intr-un final sa devin membru de partid, dar cu voia lui Dumnezeu, nu a fost cazul. Acum ce sa spun, ca am fost erou? Iar daca iti inchipui ca influenta diavolului a disparut odata cu comunismul, ma tem ca te inseli foarte tare. Macar in acea perioada s-a umplut tara de sfinti, pe cand acum esti liber sa te rogi cui vrei, ca nu-ti interzice nimeni, nici sa te rogi, nici sa lenevesti... E absurd sa le vedem pe toate in negru, in timp ce chinezii (comunisti fiind), vin sa ne faca soselele si canalul Siret-Baragan...
Nu regret acele vremuri nci pe departe, dar nici nu le pot eu judeca ACUM, fiindca nu-mi foloseste la nimic, ci dimpotriva, imi rapeste pacea sufletului... Pentru trecut nu exista decat un izvor: Invierea lui Hristos. Pentru prezent, nu exista decat un interes: sufletul si pacatele mele. Pentru viitor nu exista decat un scop: mantuirea. Tot ce e in plus, vine de la vrajmas.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)