Citat:
În prealabil postat de antoniap
Se pare ca tanjesti dupa un trofeu din partea vrajitoarelor ori a masonilor. Doar ei se tem de exorcisme! Ori poate ti-e frica si tie...
|
Nu ma astept din partea ta sa poti procesa informatia la nivelul postat de mine, desi zic eu, am prezentat lucrurile suficient de explicit pentru a putea fi inteleasa chiar si de un copil.
Oricum, nu mi-e greu sa dau c/p, ca sa ajutam persoanele cu dificultati de intelegere sau/si concentrare:
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Unii au folosit acest incident pentru a incerca sa arate ca practica exorcizarii este una cruda, anacronica, aberanta chiar.
Si din pacate multi credinciosi, nu prea mintosi din pacate, au cazut in plasa.
Dar nu in sensul de a arata ca ceea ce a fost acolo, n-a fost o exorcizare corecta, o decizie luata cu maturitate spirituala dar chipurile incheiata prost.
Ei au impresia ca pot salva ideea de exorcizare, scotandu-l basma curata pe par. Corogeanu, cand de fapt adevarul este altul: par. Corogeanu a gresit, aplicand exorcizarea intr-o situatie care necesita in primul rand atentie medicala de specialitate.
Media a vrut sa arunce copilul (exorcizarea) cu tot cu apa murdara (par. Corogeanu) iar ceilalti vor sa pastreze apa murdara de dragul copilului.
Ei bine, primii sunt vicleni, dar cei din a doua categorie, prosti.
|
Rezumat:
Nu e vorba de
exorcisme, ci este vorba despre "
exorcist" si modul in care el a inteles sa-si faca datoria, a
ducand pe cineva in pragul mortii ca apoi vajnicii sai aparatori sa dea vina pe personalul medical care incerca sa-i salveze viata.
De fapt, nu sunt sigur ca ai reusit sa citesti macar, daca vii cu aceleasi prostii si lozinci care vor sa substituie ratiunea.
Ce se mai bucura ateii cand vad pe cineva ca tine.
Te-ar da oricand exemplu de "credinta care spala creere" desi nu credinta a lucrat in cazul tau ci fanatismul orb si..poate cauze naturale, medicale, etc caz in care ai totusi niste scuze.