Citat:
În prealabil postat de paraschevaiasi
[...]
Eu mai cumpar haine si de la SH, pt ca sunt mai bune decat cele din magazine.
[...]
|
Dar parascheva, si hainele de la sh au fost luate tot din magazine, ;)
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
[...]
mie nu imi plac cei care se dau smeriti prin faptul ca duc o viata grea.saracia este o binecuvantare,o cale grea,ca si bogatia,si trebuie sa stim cum sa o folosim spre mantuire.
[...]
|
Imi place cum gandesti alexandra, asa este, nu trebuie sa cautam in plus de la Dumnezeu fata de cei bogati numai ca suntem saraci. Este aceasta regula in fata careia nu avem cum sa credem ca avem mai multe sanse de mantuire daca avem doar un apartament in loc de vila, sau numai Dacia in loc de Lexus, sau chiar daca nu avem nici casa, nici masina si nici bani, asta nu inseamna ca suntem mai vrednici decat cei bogati, pe care avem mereu invidie, (ma refer doar la cei care au :D).
Insa, pe calea credintei, diferenta dintre un bogat si sarac este ca celui bogat ii va fi foarte greu sa se mantuie pentru ca i s-a dat mult, mult i se va cere, insa cel sarac poate sa parcurga drumul mantuirii in viata mai usor, pentru ca nu este "legat la cap" cu bogatia, el neavand atatea responsabilitati, obligatii si raspunderi in fata lui Dumnezeu, pentru ca i s-a dat putin, putin i se va cere, iar aici nu fac referire doar la starea materiala, ci si la puterea duhovniceasca de a rezista ispitelor, ce i s-a dat fiecarui om.
Insa, la faza cu puterea fiecaruia de a rezista la ispitele pacatului data de Dumnezeu fiecaruia, este alta "mancare de peste" despre care se poate discuta mult si bine, insa ma opresc aici ca nu vreau sa plictisesc :D