View Single Post
Vechi 22.12.2013, 23:58:51
georgianaa18 georgianaa18 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.12.2013
Locație: iasi
Religia: Ortodox
Implicit

va multumesc din suflet pentru sfaturi! suntem constienti ca ii e mai bine acolo unde este acum, unde e sufletul ei. a fost o femeie tare buna la suflet si am iubit-o foarte mult. imi doresc sa o mai visez pentru ca simt ca e un fel de comunicare intre mine si ea. pentru mine, ca nepoata, a fost destul de greu s-o vad in ultima perioada numai in spital, sa o vad in starea in care era. facuse atac cerebral pe partea dreapta si nu putea vorbi si nu putea misca decat mana stanga si piciorul stang...nemernicii au legat-o de pat si biata de ea suferea....medicii din ziua de azi, efectiv isi bat joc de oameni!! sunt foarte revoltata. ne-am pus intrebarea, la un moment dat, daca cumva s-a aprins lumanare dupa ce s-a stins din viata...ca in halul in care au lasat-o cei de la morga...lasa extraordinar de mult de dorit. doare ingrozitor si tin totul in mine...nu pot spune anumite ganduri si detalii altor oameni doar pentru a nu le crea si lor durere prin ceea ce spun. Dumnezeu sa ne dea putere noua si celor ce trec prin asemenea momente dureroase! o intrebare mai am...de ce se spune ca mortul se schimba la fata, dupa ce i se sapa groapa?
Reply With Quote