View Single Post
Vechi 23.12.2013, 20:57:07
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de laviniah Vezi mesajul
Va rog frumos,ajuati-ma! Cumnata mea,l-a indepartat pe fratele meu si de mine si de parinti! Fratele meu nu mai vrea sa stie nici de parinti ,nici de sora! Ce pot face pentru aceasta problema? Am fost la biserica,am aprins lumanari,dar.............degeaba! Parintii sufera enorm,nu-l pot readuce acasa! Mentionez,nu este casatorit cu femeia aia,stau impreuna si atat! Este o femeie foarte rea! Nu vrea sa stie si sa auda de nimeni din familia noastra! Ce pot face,eu ca sora? Cum sa-mi aduc fratele inapoi acasa? Parintii sufera enorm,nu mai rezist sa vad atata suferinta pe chipurile lor!
Va rog ,ajuati-ma! Ce pot face eu,ca sora?
Va multumesc!
Parintele Porfirie a fost intrebat intr-o situatie asemanatoare ce sa faca. Sa nu vorbeasca cu el, ci sa-i spuna lui Dumnezeu necazul lor. Si sa-l lase sa-si manance roscovele! Iar cand se va intoarce acasa sa nu-i reproseze nimic. Sa se roage sa-i deschida Dumnezeu ochii si sa vada singur ce e de vazut!

Participare la Sfantul Maslu si la Dezlegari. Spovedanie, canon de rugaciune oranduit de duhovnic. Iar daca fata e cat de cat potrivita pentru el, atunci sa se cunune cat mai degraba. Prin casatorie, oricum se va uni cu sotia lui si va lasa mama si sora pe alt plan. Sa se roage sa se faca voia lui Dumnezeu si atat. Nu altceva.

Un alt parinte povestea ca o mama care nu-si accepta viitoarea nora s-a rugat sa-i desparta Dumnezeu. Si Dumnezeu i-a despartit! Baiatul ei a murit. Asa ca in situatii din astea trebuie sa ne rugam sa se faca voia lui Dumnezeu si atat. Daca il tine cu vraji, atunci se va rezolva, dar daca o iubeste cu adevarat, atunci parintii trebuie sa cedeze. Trebuie vorbit cu un duhovnic.
Reply With Quote