Citat:
În prealabil postat de gabriela8
Si totusi semnarea unui document biometric este altceva. Stiu foarte bine ca sunt cunoscute informatiile pe diferite cai si cine e interesat afla si ce site-uri vizitez, dar pentru aceasta nu mi-am dat acordul in timp ce semnarea pentru primirea unui document biometric reprezinta acceptul meu. Cel putin asa vad eu lucrurile...
|
Într-adevar diferenta fundamentala e sesizata de gabriela .Acordul, in primul rand, apoi instrumentul in sine,internetul poate spune despre tine multe dar nu te poate controla niciodata cum o va face cipul, daca n-ai internet o sa poti sa cumperi o paine, daca n-ai zgarda nu o sa poti. Controlul absolut va fi impus de cip, nu ca afla datele despre tine,ci ca va fi instrument de control efectiv.
Cred ca s-a plecat pe o tinta falsa cand multi afirmau ca cipul le invadeaza intimitatea si de aceea nu l-ar accepta. Cipul va fi instrument individual de control al unei turme,nu-i intereseaza nume sau chipuri, ci doar sa mearga turma pe directiile impuse de ei. Nu cred ca mai au curiozitati in legatura cu intimitatea, au cam aflat totul de-a lungul zecilor de ani de internet, au facut statistici, concluziile s-au tras demult.Mai e zgarda de pus si gata.